Мистерия от реалния живот забули 3 Body Problem много преди да започне

...
Мистерия от реалния живот забули 3 Body Problem много преди да започне
Коментари Харесай

Вътре в шокиращия заговор за убийство срещу милиардер, продуцент на 3 Body Problem

Мистерия от действителния живот забули 3 Body Problem много преди да стартира продукцията на високобюджетния сериал на Netflix.

Самите снимки не бяха не съм малтретиран от нищо по-престъпно от основателите Дейвид Бениоф, Д.Б. Вайс и Александър Ву вземат решение, че се нуждаят от още пет минути фрагменти, за да подобрят това, което в действителност е приключен продукт — след което стачките на WGA и SAG забавиха заснемането на тази сцена, което значи, че не е подготвена за в началото плануваното стартиране през 2023 година Но на 22 март, ден след премиерата на дълго чаканата акомодация на наградения научно-фантастичен роман на Liu Cixin с наградата Хюго „ Проблемът с трите тела “, Xu Yao – юрист и някогашен изпълнителен шеф на игрална компания беше осъден на гибел в Китай за убийството на 39-годишния му началник милиардер Лин Чи.

Шанхайският първи промеждутъчен национален съд определи Су отговорен за смъртоносното отравяне Лин в неговия офис през декември 2020 година, съгласно Associated Натиснете. Лин, създателят и основен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР